little lesbian teen toyed.hdsexjizz.com getxxxvideos.net https://www.getxxxvideos.net
MCQs GK MCQ’s

World General Knowledge MCQs (Famous Places)

World General Knowledge MCQs (Famous Places)
Written by Shahzad F. Malik

1. The International Rice Research Institute (IRRI) is located in:
(a) Malaysia
(b) Thailand
(c) Philippines
(d) Indonesia
Answer. c

2. The official residence of the Pope is in:
(a) England
(b) America
(c) Vatican City
(d) Rome
Answer. c

3. With which activity is the Wall Street in New York, US associated?
(a) Films
(b) Banking and Finance
(c) Defence
(d) Literacy arts
Answer. b

Read Also: World General Knowledge MCQs (Invasions, Wars & Travelers)

4. Where is “Elysee Palace”?
(a) Italy
(b) France
(c) Spain
(d) Germany
Answer. b

5. The famous “Eiffel Tower” is in:
(a) Paris
(b) Italy
(c) New York
(d) London
Answer. a

6. “Niagara Falls” is in:
(a) UK
(b) US
(c) South Africa
(d) Australia
Answer. b

7. Pentagon is:
(a) A large building housing the Ministry of Defence of Russia
(b) A large building housing the Ministry of Defence of US
(c) Steel manufacturing centre
(d) None of these
Answer. b

Read Also: World General Knowledge MCQs about Highest Military Awards

8. “Golan Heights” belongs to:
(a) Syria
(b) Israel
(c) Iran
(d) Kuwait
Answer. a

9. “Waterloo” is located in:
(a) France
(b) Belgium
(c) Switzerland
(d) England
Answer. b

10. Where is the “Leaning Tower of Pisa” situated?
(a) America
(b) Italy
(c) France
(d) China
Answer. b

11. The “Yellowstone National Park” is in:
(a) US
(b) China
(c) Italy
(d) Nepal
Answer. a

Read Also: Common Observation MCQs for FPSC, PCS, NTS Competitive Exams

12. “Tinanmen Square” is located in which of the following countries?
(a) Japan
(b) China
(c) Korea
(d) Indonesia
Answer. b

13. “Statue of Liberty” is situated in:
(a) Ottawa
(b) New York
(c) Rome
(d) London
Answer. b

14. “Bethlehem” is associated with:
(a) Martin Luther King
(b) Jesus Christ
(c) St. Anatomy
(d) St. Marry
Answer. b

15. “Wimbledon” known for tennis, is in:
(a) London
(b) New York
(c) Washington
(d) Geneva
Answer. a

sexlog
hindi sex stories

About the author

Shahzad F. Malik

Shahzad Faisal Malik is the administrator of CSSTimes.pk and is responsible for managing the content, design, and overall direction of the blog. He has a strong background in Competitive Exams and is passionate and sharing information with others.
Shahzad Faisal Malik has worked as a Graphic Designer/Content Creator at CSSTimes in the past. In his free time, Shahzad Faisal Malik enjoys watching Cricket, writing blogs for different websites and is always on the lookout for new and interesting content to share with the readers of this website.
As the website administrator, Shahzad Faisal Malik is dedicated to providing high-quality content and fostering a welcoming and engaging community for readers. He looks forward to connecting with readers and hearing their thoughts and feedback on the website.

Leave a Comment

2 Comments